Durian Durian

Friday, July 22, 2011 by Zura Ahmad
 Gila durian? Nak makan durian sedap tapi tak mampu sebab harga melampau mahal? Jom ramai-ramai turun Shah Alam. Cari "Gerai Buah-buahan Segar" yang terletak betul-betul berhadapan dengan pintu utama SACC Mall (across the road). Durian dijual serendah RM2 sebijik! Atau kalau nak lebih puas hati, splurge on Durian Balik Pulau as low as RM20 3 bijik atau durian cantik macam kat bawah ni, hanya RM15 sebijik! Kat Balik Pulau pun tak semurah macam ni, puas hatilah! 


P/S: Buah-buah tempatan lain pun ada, cempedak goreng pun ada!
Posted in Labels: | 2 Comments »

2 comments:

Kak Pdah said...

ini yang orang utagha panggey "Kucing Tidoq" .. isi durian yang sangat class..

btw.. love reading your blog.. sangat va va voom

Zura Ahmad said...

Hi Kak Pdah, oooo baru ku tahu. Tp tgk kucing tido mmg best!

Wait for more updates. Skarang tgh bz gila so tak ter-update travel blog ni :)

www.travelistah.blogspot.com. Powered by Blogger.

Total Pageviews Since 20th January 2011