Award Hotel Paling Kotor 2011

Tuesday, February 1, 2011 by Zura Ahmad
Kalau sendiri dah pilih hotel yang boleh judge a book by its cover, tak payah nak banyak komplen. Tapi kalau hotel yang menjadi pilihan tu luar je cantik, dalam mak aiii!!! bolehlah bagi review kat Trip Advisor sebagai panduan orang lain atau kalau sudi, kat entry ni pun amat dialu-alukan. Trip Advisor juga dah senaraikan Top 10 Hotel Terkotor 2011, melalui empat kategori Asia, Europe, India dan United States.

Self experienced, Golden Boutique Hotel di Jakarta. Luar jer gah ala Palace of the Golden Horses, lobby pun okay lagi. Masuk je bilik, dengan karpet kepam, dinding dah menggelupas, ada lipas lari sini sana. Nasib baik tidur dua malam je dan masa tak banyak spent kat hotel. Terus pangkah hotel tu!
Posted in Labels: , | 0 Comments »

0 comments:

www.travelistah.blogspot.com. Powered by Blogger.

Total Pageviews Since 20th January 2011