Paris With BFFs

Friday, November 26, 2010 by Zura Ahmad
Tiket flight; booked! Tempat tinggal; secured! Dengan ini, maka tercapailah impian saya yang telah tergendala sejak lamanya nak ke Paris! Lagi best bila dapat pegi dengan BFF aka KSS (kawan karib selamanya), dan lagi best bila kitorang decided nak ke Sexcity, mana lagi kalau bukan:

Hmmm... trip 8 hari (sahaja) ke Paris awal Mac, maknanya it's still winter yo! Ni yang nak kene cari trench coat, gloves dan lagi dan lagi dan lagi. Maka pencarian pun bermula, Cosmo girl mestilah nak travel in style kan? :)


Posted in Labels: , | 4 Comments »

4 comments:

Sharm said...

nanti kongsi experience amsterdam dari Paris caner ok.. nak pegi jugak next trip to Paris.. tak sabar nak pegi lagi walaupun dah 2 kali.. lebih2 lagi ada aypul dan tanty kat sana.. lagi best

Zura Ahmad said...

Sure will do! Kalau u nak I contribute story pun takde hal :)

Your 3rd trip pegilah pijak2 anggur kat vineyard kalau pegi early fall. Kitorang pegi vineyard dah "tutup kedai" tgh peram air anggur. We missed that! Untunglah ada gang kat sana! ;p

Alia L.M. said...

I didn't know we have a carnaval! And I live very near Place Gambetta :p

Zura Ahmad said...

Alia, lets go! Lets meet up at the carnaval! I might going to the one at Hotel De Ville at night. Kalau nak join dari Place Gambetta takut tak sempat nak jalan2 tempat lain.

www.travelistah.blogspot.com. Powered by Blogger.

Total Pageviews Since 20th January 2011